image
Sursa foto: Valeriu Pașa/Facebook

Microbuz din Criuleni, la o secție de votare din capitală; Valeriu Pașa: „Sunt aduși tineri, care primesc indicații”

Tot mai multe incidente sunt denunțate de la secțiile de votare din capitală. Activistul civic Valeriu Pașa spune că lângă o secție de votare a observat un microbuz cu numerele de înmatriculare din Criuleni.

Potrivit lui, din microbuz s-au coborât mai mulți tineri care au mers și au votat. Mai mult, el spune că tinerii ar fi primit indicații prin telefon, iar mai apoi au mers spre altă secție de votare.

„Vin eu la secția de votare. Fix în fața mea parchează un microbuz cu numere de Criuleni. Flancat în față cu „bant de nuntă”. Lângă secția de votare nu e niciun restaurant. Nici nunți la 10 dimineața nu se prea fac. Fotografiez. Ies trei tineri și se duc undeva. I-am filmat. M-au văzut. Ies după vot și îmi ocup poziția. Băieții revin. Se îndreaptă drept în secția de vot din care tocmai am ieșit. Eu îi filmez. Ei mă observă și merg la microbuz”, a scris Valeriu Pașa pe pagina sa de Facebook.

„Unul dă un telefon și se aude cum i se explică ceva de altă locație. Aud că a zis "Aha, tot pe Creangă mai la vale?". Pleacă în trei. Eu mă fac că plec și revin la o terasă care stă în mod fericit acoperită să pot filma nestingherit. Băieții revin, urcă în microbuz și pleacă mai departe. La o altă secție de votare. Adică așa, nestingherit - vin, parchează chiar lângă secția de vot, votează și pleacă. Sunt absolut sigur că se regăsesc direct în listele de bază”, a adăugat activistul civic.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: