image
Sursa foto: Jurnal.md

Din culisele deciziei lui Berdilo; Andrei Năstase: Am fost informați despre asta chiar din interiorul echipei lui Plahotniuc

Președintele Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, oferă, în cadrul unui interviu pentru Jurnal de Chișinău, detalii despre culisele hotărârii prin care au fost anulate alegerile din Chișinău.

Liderul Platformei DA a menționat anterior că decizia emisă de către judecătoarea Rodica Berdilo ar fi fost elaborată de o persoană din anturajul lui Mihai Poalelungi.

Am vrut să aflăm mai multe detalii despre circumstanțele în care a fost decisă anularea alegerilor din Chișinău.

„Am fost informați despre acest fapt chiar din interiorul echipei lui Plahotniuc. Este o informație care nu ne-a uimit, deoarece este știut că Poalelungi și Druță sunt reprezentanții direcți ai lui Plahotniuc în fața judecătorilor atunci când este vorba de luarea unor decizii în interesul său personal”, a declarat Andrei Năstase.

„Majoritatea judecătorilor nici nu l-a văzut vreodată pe Plahotniuc, însă legătura criminală între ei are loc prin intermediul acestor doi așa-ziși magistrați”, a adăugat președintele Platformei DA.

Noutăţile partenerilor

comentarii: