image
Sursa foto: Getty Images

Neymar forțează transferul la Barcelona: Amenință că nu se mai prezintă la PSG

Neymar (27 de ani) este pregătit să rateze pre-sezonul lui PSG, dacă transferul lui la Barcelona nu va fi realizat până atunci, potrivit presei din Spania.

Brazilianul le-a spus în nenumărate rânduri oficialilor parizieni că nu vrea să mai continue la PSG și că dorește să se întoarcă la fosta lui echipă. Chiar dacă s-a tot scris despre faptul că Neymar și catalanii s-au înțeles, Barcelona și formația de pe Parc des Princes nu au ajuns încă la niciun acord.

Neymar speră să ajungă pe Camp Nou până pe 8 iulie, când echipa condusă de Thomas Tuchel va începe pregătirea pentru pre-sezon, potrivit Mundo Deportivo.

Mai mult, starul lui PSG nu va participa la primele meciuri ale sezonului, dacă cluburile nu se vor înțelege nici până atunci. Neymar speră că nu se va ajunge acolo și că francezii vor ține cont de dorința lui.

Barcelona nu are de gând să plătească suma pe care a primit-o în urmă cu doi ani pentru transferul brazilianului, 222 de milioane de euro, și ar putea să îl includă în afacere pe Philippe Coutinho, care nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

Sub conducerea lui Leonardo, noul director sportiv, PSG nu va mai tolera ”comportamentul de superstar” al jucătorilor: ”Vreau ca băieții să dea totul pe teren pentru a apăra onoarea echipei și pentru a se încadra în cerințele clubului”, a spus Al-Khelaifi, președintele parizienilor, pentru France Football.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: