image
Sursa foto: click.ro

Cum răspunde Traian Băsescu acuzațiilor că ar face jocul lui Plahotniuc

Traian Băsescu a reacționat la acuzațiile despre faptul că în anumite situații ar ar face jocul oligarhului Vladimir Plahotniuc. Fostul președinte la României, care acum este lider al Partidului Unității Naționale, susține că nu a vorbit niciodată cu șeful PD.

„O prostie mai mare n-am auzit. Eu nu l-am văzut în viața mea pe Plahotniuc”, a declarat Băsescu la Europa Liberă.

„Este adevărat faptul că a făcut o demonstrație când a luat la bucată parlamentarii și a făcut o majoritate, dar de aici până la a considera că el gestionează statul, mi se pare un drum lung. Chiar așa fiind, nu-l cunosc, habar nu am cine-i Plahotniuc, decât din auzite, din ce văd și eu în presă, din faptul că unele partide și-au făcut o țintă din el”, a adăugat Băsescu.

Precizăm că și jurnalistul român Rareș Bogdan l-a criticat dur pe fostul lider de la Cotroceni, afirmând că politica dusă de acesta în Republica Moldova este una dăunătoare pentru opoziție.

În opinia sa, promovarea de către Traian Băsescu a unui candidat fără șanse îi permite oligarhului Vladimir Plahotniuc să pună mâna pe Primăria Chișinău. Totodată, Băsescu este criticat pentru faptul că nu spune „niciun cuvânt despre Plahotniuc, personajul care calcă în picioare orice urmă de democrație din Basarabia”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: