image
Sursa foto: astrologyanswers.com

Horoscop: Vărsătorii privesc cu îngăduință bucuria celor din jur

De la nativii din zodia Rac pornesc azi toate lucrurile bune și vor observa acest efect special chiar de la primele ore, e de ajuns să facă ceva frumos pentru cei din jur.

Horoscop duminică 23 decembrie 2018 – Berbec:

Ai parte de o zi agreabilă, în care vei avea multe lucruri frumoase de făcut, din inițiativa ta sau la invitația unor apropiați care au cele mai bune intenții.

Horoscop duminică 23 decembrie 2018 – Taur:

Este un moment bun pentru a observa că problemele care ți-au umbrit cele mai importante relații nu mai sunt apăsătoare și te poți bucura de această schimbare.

Horoscop duminică 23 decembrie 2018 – Gemeni:

Dacă alegi să nu proiectezi în viitor griji nejustificate sau gânduri pesimiste, vei vedea că poți trăi mai frumos în prezent și toate relațiile vor deveni mai senine.

Horoscop duminică 23 decembrie 2018 – Rac:

De la tine pornesc toate lucrurile bune și vei observa acest efect special chiar de la primele ore, e de ajuns să faci ceva frumos pentru cei din jur.

Horoscop duminică 23 decembrie 2018 – Leu:

Te bucuri de o atmosferă frumoasă în casă, umbrită doar de micile conflicte cu partenerul de cuplu sau o altă persoană cu autoritate din viața ta.

Horoscop duminică 23 decembrie 2018 – Fecioară:

Ești tentat să refuzi bucuriile acestei zile din cauza unor experiențe negative pe care nu vrei să le dai uitării. Poate că ai ceva de învățat din ele, dar nu să refuzi bucuriile zilei de azi.

Horoscop duminică 23 decembrie 2018 – Balanță:

O temere pe care nu o poți controla ți-ar putea umbri această zi, dacă nu ești atent. Nu pare să fie mare lucru, dar va pune o picătură de otravă în fiecare bucurie.

Horoscop duminică 23 decembrie 2018 – Scorpion:

Ceva te nemulțumește și ți-ar putea strica ziua, dacă vei permite acest lucru. Are legătură cu familia, cu casa sau cu rolul pe care îl ai acum într-un grup.

Horoscop duminică 23 decembrie 2018 – Săgetător:

Ai de ales între varianta negativă de evoluție a unor situații sau cea pozitivă. Niciuna nu e simplă și nici ușoară, dar cu siguranță cea negativă va aduce mult mai multe probleme.

Horoscop duminică 23 decembrie 2018 – Capricorn:

Te consideri dezavantajat de situația în care te afli acum din cauza unor probleme financiare care nu au o bază reală, sunt doar rezultatul unor aspirații cam fanteziste.

Horoscop duminică 23 decembrie 2018 – Vărsător:

Privești cu îngăduință bucuria celor din jur, dar păstrezi pesimismul din propriile gânduri. Este alegerea ta, dar ar fi bine să știi exact ce faci și ce consecințe pot să apară.

Horoscop duminică 23 decembrie 2018 – Pești:

Nemulțumirile pe care le-ai strâns pot ieși la lumină în cele mai neașteptate momente și forme. Dacă vei dori să ai o zi frumoasă, va trebui să fii mai atent la propriile gânduri.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: