image
Sursa foto: Real Madrid

Real Madrid distribuie prin tragere la sorţi biletele pentru finala Champions League

Real Madrid va organiza în această după-amiază o tragere la sorţi pentru distribuirea biletelor de intrare care îi revin pentru finala Ligii Campionilor, împotriva lui Liverpool, programată în data de 26 mai, pe Stadionul Olimpic din Kiev.

Real a primit o cerere totală de 24.268 de tichete, în timp ce cota care i-a fost alocată de UEFA se ridică la 16.626 de bilete, număr identic cu cel primit de rivala sa din finală.

Din această cotă, 12.802 de bilete vor fi distribuite către socios, prin tragere la sorţi, 100 sunt rezervate celor mai vechi o sută de suporteri ai clubului, în timp ce 70 vor ajunge la fanii cu mobilitate redusă, alte 994 fiind destinate companiilor naţionale şi internaţionale.

Restul de 2.660 de tichete vor fi repartizate în modul următor: 800 membrilor primei echipe (jucători, antrenori, medici), 160 (0,96%) pentru Consiliul Director, 150 pentru jucătorii veterani de fotbal şi baschet, 200 pentru secţia fotbal a clubului, 50 pentru secţia de baschet, 400 pentru sponsorii clubului, 50 pentru Fundaţia Real Madrid, 120 pentru zona VIP, 600 pentru angajaţii clubului, conform convenţiei colective, şi 130 pentru protocol şi relaţii instituţionale.

Real Madrid a ţinut să precizeze că, în comparaţie cu precedenta finală, disputată la Cardiff în 2017, pentru partida de la Kiev a primit mai puţine bilete, diferenţa fiind de 892 de tichete.

Clubul madrilen a subliniat, totodată, că biletele sunt netransferabile putând fi utilizate doar de către suporterii care le-au solicitat, fiind interzisă cedarea acestora către terţe persoane.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: