image
Sursa foto: Privesc.eu

PSRM tărăgănează stabilirea unei întrevederi cu ACUM; Ceban: Suntem în așteptarea unei poziții comune a PAS și DA

Socialiștii amână stabilirea unei întâlniri cu reprezentanții blocului ACUM, afirmând că sunt „în așteptarea unei poziții comune a PAS și DA”.

„La momentul de față vedem că pozițiile componentelor blocului ACUM cu privire la cerințele înaintate de PSRM sînt diferite. Suntem în așteptarea unei poziții comune a PAS și DA. În dependență de răspunsul blocului ACUM vom veni și noi cu un răspuns clar referitor la întrevedere și oră”, spune, într-o postare pe Facebook, deputatul socialist Ion Ceban, secretarul pentru ideologie al PSRM.

Asta deși, cu puțin timp în urmă, Blocul ACUM Platforma DA și PAS a adresat PSRM o invitație la continuarea dialogului, după ce au anunțat că vor susține o candidatură fără probleme de integritate la funcția de președinte al Parlamentului, înaintată de PSRM.

Blocul ACUM a invitat PSRM la continuarea dialogului astăzi seara la 18:00, sau mâine la 8:30, la Parlamentul Republicii Moldova

Între timp, conducerea Partidului Socialiștilor a decis să trimită astăzi reprezentanți la Partidul Democrat, pentru „a afla detalii despre propunerile anunțate anterior de către Partidului Democrat in vederea depășirii crizei politice”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: