image
Sursa foto: Getty Images

Maria Sharapova, „record” absolut: Câte mesaje a primit rusoaica după ce şi-a făcut public numărul de telefon

Maria Sharapova a vrut să rămână cât mai aproape de fanii ei în această perioadă şi a apelat la o metodă inedită. Fosta mare jucătoare de tenis şi-a publicat numărul de telefon pentru aceia care vor să-i dea un mesaj

Sharapova rămâne una din cele nai admirate sportive din lume, iar dovada o reprezintă numărul mare de mesaje primte: peste 2,2 milioane în doar 40 de ore. Iar reacţia rusoaicei nu s-a lăsat aşteptată.

Sharapova, proaspăt retrasă din circuitul WTA, a organizat anterior o videoconferință cu câțiva fani, apoi a dorit să le permită tuturor să comunice cu ea.

"Salutare, tuturor! Să aveți o zi de vineri frumoasă, orice ar însemna asta în ziua de azi. Am căutat o variantă să discut cu fiecare dintre voi. Săptămâna trecută am avut o videoconferință cu 150 dintre voi și a fost foarte amuzant, așa că acum vreau mai multă conexiune, mai ales că suntem toți separați. Vreau să-mi spuneți ce părere aveți, să-mi trimiteți mesaj chiar la numărul de pe ecran. Vor ajunge direct în telefonul pe care îl țin acum. Scrieți-mi și așteptați răspunsul! Vă rog s-o faceți!", a spus rusoaica, pe contul său de Twitter.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: