image
Sursa foto: sport.es

Iniesta a dezvăluit cum ar reacţiona dacă Neymar ar semna cu Real Madrid

Neymar a fost şi a rămas una dintre principalele ţinte ale lui Real Madrid, iar fostul coechipier al brazilianului de la Barcelona, Andres Iniesta, nu ar fi surprins ca sud-americanul să se transfere pe Santiago Bernabeu.

Plecat în vară în Japonia, Iniesta susţine că nu ar fi deranjat dacă l-ar vedea pe Neymar în tricoul marii rivale a catalanilor.

"Nu m-ar durea pentru că sunt decizii care se iau şi, dacă se întâmplă, se întâmplă pur şi simplu. Madridul s-ar întări cu un fotbalist unic dacă ar reuşi să-l aducă", a comentat "Don Andres" o posibilă venire a lui Neymar la Real.

Iniesta nu exclude nici posibilitatea unei reveniri a lui Neymar, cedat pentru 222 de milioane de euro la PSG anul trecut, la Barcelona.

"Neymar a rămas unul dintre cei mai buni jucători din lume, ar face diferenţa în orice echipă. Nu va fi uşor să se întoarcă", a mai spus fotbalistul care a cucerit patru Ligi ale Campionilor în tricoul grupării blaugrana.

Mijlocaşul în vârstă de 34 de ani al lui Vissel Kobe are încredere că fosta echipă poate cuceri în acest sezon atât un nou titlu, cât şi Liga Campionilor.

"Barcelona are jucători unici şi o văd candidată să câştige toate trofeele puse în joc. Barca s-a îbarcntărit bine în acest an. Are jucători precum Coutinho, care s-a adaptat bine, şi o văd drept o echipă puternică. Va fi însă dificil", a mai afirmat Andres Iniesta.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: