image
Sursa foto: observator.ro

Horoscop 7 iunie: Află ce zodii vor fi dezamăgite de unii apropiați

Iată ce ne prezic astrele pentru astăzi, 7 iunie.

Berbec

Ai putea fi dezamăgit de unii dintre apropiați, din motive pe care le cunoști doar tu, în sensul că sunt rodul unor interpretări foarte personale.

Taur

Vrei ceva anume, dar nu obții și ești tentat să renunți la relația cu cineva care, după părerea ta, refuză să colaboreze pentru ca tu să îți îndeplinești acea dorință.

Gemeni

Este posibil să fii nevoit să te repliezi, să gândești o nouă strategie, ca să te adaptezi la noutățile care apar. Nu ai de ce să privești asta ca pe o înfrângere.

Rac

Unul dintre planurile tale de viitor, care era până acum mai mult o aspirație, trebuie modificat și ești tentat să faci acest lucru sacrificând relația cu un apropiat.

Leu

Dacă vei fi suficient de atent și de sincer, vei vedea și lucrurile bune, cele care funcționează așa cum trebuie. Dacă nu, te vei opri doar la ceea ce te nemulțumește.

Fecioară

Unul dintre parteneri, asociați sau colaboratori te poate dezamăgi, fără să aibă această intenție. Poate că o reconfigurare a planurilor va fi de folos tuturor.

Balanță

Privești spre viitor și ți se pare că urmează doar piedici și probleme. Este o interpretare greșită, care derivă dintr-un impuls pesimist.

Scorpion

Degeaba încerci să ascunzi ceea ce știi că îți poate strica imaginea în ochii celor din familie. Bine ar fi dacă ai găsi puterea să le spui tu aceste lucruri.

Săgetător

Sunt posibile neînțelegeri majore în cuplu sau cu o altă persoană importantă. De fapt, sunt diferențe de viziune, normale, care nu trebuie să ajungă motiv de dispută.

Capricorn

Este posibil să se ia unele decizii care nu îți vor fi deloc pe plac, la serviciu. Poți accentua nemulțumirea tuturor sau o poți atenua, având o reacție corectă.

Vărsător

Poate că nu ești pregătit pentru etapa care vine acum peste tine, dar nu vei beneficia de un răgaz, cum speri, așa că ar trebui să te adaptezi. Relația cu familia trebuie reglată și protejată.

Pești

Există riscul major să fii dezamăgit de unii dintre membrii familiei, dar cei care se vor afla în această postură ingrată nu au habar de evaluările tale.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: