image
Sursa foto: Jurnal.md

Mișcarea de Rezistență ACUM, protest la Ministerul Finanțelor: „Armașu, sluga dictatorului Plahotniuc!”

Mișcarea de Rezistență Națională ACUM continuă protestele la instituțiile de stat pe care le consideră captive. După ce săptămâna trecută, oamenii au pichetat sediul BNM, astăzi a venit rândul Ministerului Finanțelor.

„Armașu este sluga dictatorului Plahotniuc” - este mesajul transmis de protestatari ministrului Finanțelor, Octavian Armașu, pe care îl acuză că alocă bani din bugetul de stat așa cum îi indică șeful PD, Vladimir Plahotniuc, dar nu după nevoile cetățenilor.

„Deși încercați să vă prezentați în calitate de tehnocrat, atât timp cât slujiți un partid care fură, capturează instituțiile de stat, din tehnocrația dvs. nu se alege decât doi bani”, s-a adresat secretarul general al Partidului Acțiune și Solidaritate, Igor Grosu, către Octavian Armașu.

„Sunteți un pion, un mic angajat al lui Plahotniuc. Vă spune să aruncați vreo 200 de milioane de lei pentru Arena Chișinău, asta faceți. Nu că nu ar fi bine să avem un stadion, dar când o dădacă primește o mie de lei, nu e logic”, a spus Igor Grosu.

„Sunt niște oameni fără caracter, nu au înțeles că este timpul să treacă de partea poporului”, a adăugat liderul Platformei DA, Andrei Năstase.

Octavian Armașu nu a comentat deocamdată acuzațiile protestatarilor.

Reprezentanții Mișcării de Rezistență Națională ACUM au anunțat că vor continua protestele și în teritoriu, iar în această duminică se vor întâlni cu oamenii din Ungheni.

protest Finanțeprotest Finanțe
protest Finanțeprotest Finanțe

Noutăţile partenerilor

comentarii: