image
Sursa foto: Getty Images

”Îmi cer scuze dacă numele meu a apărut lângă al tău”

Dries Mertens, cel mai bun marcator din istoria lui Napoli, a transmis un mesaj emoționant după decesul lui Diego Maradona.

Atacantul belgian a recunoscut că Diego Maradona a constituit unul dintre motivele pentru care a ales să semneze cu Napoli, iar pentru faptul că l-a depășit pe ”El Pibe d'Oro” în topul golgheterilor all-time ai clubului ”își cere scuze”.

”La tine m-am gândit prima dată când am semnat cu Napoli. Să port acest tricou va însemna și mai mult de acum înainte. Napoli a pierdut o parte din suflet. Ai fost și vei fi întotdeauna o sursă de inspirație pentru noi toți.

Dacă numele meu a fost scris vreodată lângă al tău, îmi cer scuze. Nu voi fi niciodată la nivelul tău. Ce ai făcut pentru orașul nostru va rămâne în istorie. A fost o onoare să te întâlnesc. Vei fi întotdeauna idolul meu”, a scris Dries Mertens, pe Instagram.

Dries Mertens l-a depășit pe Diego Maradona în topul celor mai buni marcatori ai lui Napoli în urmă cu un an, după o ”dublă” reușită în meciul cu Genk din Champions League. De atunci, atacantul belgian a ajuns la cota 128 de goluri înscrise pentru clubul italian, peste Marek Hamsik, 121, fiind liderul ierarhiei all-time.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: