image
Sursa foto: Profimedia

Focar de COVID-19 la Real Madrid! Șase staruri de la clubul ”blanco” au fost depistate pozitiv

Real Madrid trece printr-o perioadă excelentă din punct de vedere fotbalistic, lider în La Liga, cu 42 de puncte, și calificată în optimile de finală din Champions League, unde se va duela cu PSG.

Totuși, formația antrenată de Carlo Ancelotti a primit o lovitură grea. La clubul ”blanco” a izbucnit un adevărat focar de coronavirus.

La doar 24 de ore după ce Luka Modric și Marcelo au fost descoperiți pozitivi, clubul madrilen a anunțat că alți patru jucători au fost testați pozitiv cu Covid-19. Este vorba despre Gareth Bale, Marco Asensio, Rodrygo și Andriy Lunin.

De asemenea, Davide Ancelotti, secundul și fiul antrenorului principal de la Real Madrid, Carlo Ancelotti, a fost confirmat pozitiv.

Potrivit Mundo Deportivo, focarul izbucnit la Real Madrid a stârnit un adevărat haos la formația de pe Santiago Bernabeu. Toți angajații clubului au fost nevoiți să se testeze în această dimineață, lucru ce a determinat pe Ancelotti să amâne antrenamentele.

Real Madrid nu se va putea baza pe cel puțin șase jucători pentru ultimele două meciuri ale anului, cu Cadiz și Athletic Bilbao.

În iulie 2021, Karim Benzema, David Alaba și Alvaro Odriozola au fost pozitivi, în timp ce sezonul trecut s-au infectat Militao, Casemiro, Hazard, Sergio Ramos, Jovic, Nacho și Varane. Plus antrenorul Zinedine Zidane și președintele Florentino Perez.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: