image
Sursa foto: Getty Images

Khabib Nurmaggomedov, arestat pe aeroport: Luptătorul care l-a învins pe McGregor, acuzat de legături cu ISIS

Khabib Nurmaggomedov s-a trezit arestat, chiar de Crăciun. Luptătorul care și-a făcut un renume mondial după ce l-a răpus pe Conor McGregor, în octombrie, a fost reținut pe aeroport, alături de persoana alături de care călătorea, și acuzat de legături cu gruparea teroristă ISIS. Campionul din luptele în cușcă a fost dus într-o cameră specială și interogat timp de câteva ore.

După ce s-au făcut cercetări mai detaliate, Nurmagomedov a fost în cele din urmă eliberat, autoritățile ruse recunoscând că au făcut o greșeală. Ba mai mult, unul dintre oamenii de securitate și-a făcut o poză cu marele campion. Nurmagomedov și-a continuat astfel drumul spre Turcia, unde urma să participe la filmările unei pelicule despre viața unui fost mare sultan.

În octombrie, Conor McGregor l-a jignit pe managerul lui Khabib Nurmagomedov, Ali Abdelaziz, pe care l-a numit "terorist și șobolan". Interesant este că Khabib Nurmagomedov apare într-o fotografie alături de luptători înarmați, despre care se spune că făceau parte din gruparea ISIS, iar poza a fost făcută publică în urmă cu doi ani și jumătate. Ulterior, Nurmagomedov a spus că el este împotriva terorismului. În urmă cu mai bine de doi ani, Nurmagomedov a distribuit o postare în care spunea că "terorismul nu are religie”. Nurmagomedov, în vârstă de 30 de ani, care are religie musulmană, a fost ales recent sportivul anului în Rusia.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: