image
Sursa foto: f1.com

Decizie de ultimă oră a familiei lui Michael Schumacher: Totul este pregătit așa cum se cuvine

Michael Schumacher, fostul pilot de Formula 1, aflat în comă după accidentul suferit în 2013, va fi mutat la Mallorca, într-o locuinţă recent achiziţionată de soţia lui, Corinna, de la președintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, pentru suma de 30 de milioane de euro.

Septuplul campion mondial în F1 este în continuare îngrijit la locuinţa sa din Gland, Elveţia, dar va fi mutat în cea mai mare insulă spaniolă, anunţă publicaţia Illustre. Aceasta decizie a fost luată deoarece familia a dorit ca fostul pilot să fie într-un mediu familiar, lui plăcându-i foarte mult să-şi petreacă vancanţele în Insulele Baleare.

"Pot să vă confirm oficial că Michael Schumacher va locui la noi în oraş şi că totul este pregătit aşa cum se cuvine", a spus primarul Katia Rouarch, care a specificat şi faptul că poliţia a fost anunţată de sosirea ex-campionului, dar data exactă a mutării a rămas confidenţială.

Victima unui grav traumatism cranian în decembrie 2013, în timp ce se afla la schi, în Alpii francezi, Michael Schumacher (49 ani) nu a mai reuşit să revină la viaţa normală în ultimii cinci ani, aflându-se sub supraveghere permanentă a unor specialisti neurologi la domiciliul său din Elveţia.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: