image
Sursa foto: Jurnal.md

NOUĂ ANI de știri non-stop; JURNAL.MD își sărbătorește astăzi aniversarea

Portalul de știri Jurnal.md împlineşte astăzi nouă ani. Începând cu 29 octombrie 2009, reporterii noștri vin zilnic cu știri de ultimă oră din toate domeniile. Se muncește în regim non-stop pentru a vă informa obiectiv și la timp, în fiecare zi, despre ce se întâmplă în țară, dar și peste hotare.

Site-ul Jurnal.md există din 2003, când era varianta online a ziarului Jurnal de Chişinău. În 2009 a devenit portal de știri, fiind parte a Jurnal Trust Media – primul holding media din Republica Moldova.

În acest an, începând din aprilie, Jurnal.md a venit cu o surpriză pentru vizitatorii său, schimbându-și designul. Noua pagină web a fost actualizată și modernizată la capitolul design, conținut și funcționalitate. De asemenea, noua versiune a site-ului a fost adaptată automat oricărei dimensiuni de ecran, pe calculator sau pe dispozitivele mobile.

Jurnal.md înregistrează lunar peste 1,5 milioane de afișări și 275 de mii de vizitatori unici. Cei mai mulți cititori sunt din Republica Moldova - 58 la sută.

De asemenea, știrile Jurnal.md sunt citite din toate colțurile lumii: Italia, România, Marea Britanie, SUA, Germania, Franța, Irlanda, Rusia, Spania, etc.

Printre materialele care au acumulat un număr record de vizualizări pe Jurnal.md se numără accidentul cu implicarea președintelui Igor Dodon - 252 de mii de accesări, cea cu mesajul soției tânărului ucis în bătaie de câțiva sportivi K1 - circa 157 de mii de vizualizări, dar și accidentul tragic de la Ungheni, când o fetiță de nouă ani a fost lovită mortal de automobilul unui primar - peste 104 mii de vizite.

Alegerile pentru funcția de primar al capitalei, de asemenea, au atras interesul cititorilor noștri. Știrea care anunță victoria lui Andrei Năstase a acumulat aproape 95 de mii de vizualizări.

Un număr mare de accesări a înregistrat și știrea cu declarațiile jurnalistului român Sabin Orcan despre schemele lui Plahotniuc - peste 88 de mii de afișări, dar și cea care a oferit detalii în exclusivitate în cazul bărbatului lovit până la moarte de mai mulți luptători K1 - circa 76 de mii de accesări.

În top a intrat și investigația de la Jurnalul Săptămânii privind studiile fiului lui Iurie Leancă, finanțate de Ilan Șor din banii furați de la Banca de Economii. Articolul a fost citit de 65 de mii de ori.

Tot astăzi, ziarul Jurnal de Chişinău împlineşte 19 ani. Jurnal.md şi Jurnal de Chişinău fac parte din Jurnal Trust Media – primul holding media din Republica Moldova.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: