image
Sursa foto: fcbayern.com

Dortmund ar plăti cea mai mare sumă din istorie pentru readucerea lui Lewandowski

Robert Lewandowski ar putea pleca de la Bayern Munchen după patru ani. Real Madrid pare destinaţia preferată a atacantului polonez, însă şi fostul său club, Borussia Dortmund, visează la revenirea "vârfului" în vârstă de 29 de ani.

Şeful Borussiei, Hans-Joachim Watzke, a dezvăluit că ar fi dispus la un efort financiar fără precedent pentru readucerea fostului său golgheter.

"Robert ştie foarte bine campionatul, clubul şi ştim că va fi din primul moment la cel mai înalt nivel. Pentru un asemenea jucător aş oferi chiar şi 100 de milioane de euro", a declarat Watzke pentru Bild.

Aceeaşi publicaţie a scris recent că polonezul e decis să plece de la Bayern şi le va solicita să fie transferat şi conducătorilor bavarezilor.

Robert Lewandowski se află de patru ani la Bayern. A sosit liber de contract în 2014, de la Borussia Dortmund, iar în prezent este evaluat de transfermarkt.de la 85 de milioane de euro.

Real Madrid a părut foarte interesată în ultimul an de transferul lui Lewandowski, care mai are contract până în 2021 cu Bayern.

Polonezul a marcat 151 de goluri în 195 de meciuri disputate pentru bavarezi, în toate competiţiile.

Pentru Borussia Dortmund, Lewandowski a jucat 187 de partide şi a marcat 103 goluri.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: