image
Sursa foto: Guliver/GettyImages

Ce a spus tatăl lui Meghan Markle după ce a văzut nunta la televizor

Dacă mama lui Meghan Markle, Doria Ragland, a asistat la nunta regală a anului din Windsor, luând loc în capela St. George faţă în faţă cu prinţul Charles, tatăl mirelui, Thomas Markle, tatăl miresei, a urmărit ceremonia din California, la televizor, motivul oficial al absenţei sale fiind legat de o intervenţie chirurgicală pe inimă pe care a suportat-o în urmă cu câteva zile, transmite AFP.

El s-a declarat „emoţionat şi fericit”, dar şi mândru că fiica sa i-a spus „da” unui prinţ britanic şi în acelaşi timp a precizat că regretă faptul că nu a putut onora invitaţia.

„Scumpa mea este magnifică şi are aerul că este şi foarte fericită”, a declarat el pentru site-ul TMZ.com. „Mi-ar fi plăcut să particip şi doresc să le transmit toată fericirea din lume”, a adăugat americanul în vârstă de 73 de ani care a divorţat de mama lui Meghan, scrie Agerpres.

În absenţa tatălui său, fosta actriţă a fost condusă la altar de tatăl mirelui, prinţul Charles, moştenitorul Coroanei britanice.

Încă înainte de a se afla că va fi supus unei intervenţii chirurgicale pe inimă, prezenţa tatălui lui Meghan la nuntă a fost pusă sub semnul întrebării din cauza publicării unor fotografii pentru care ar fi fost plătit, şi în care apărea „surprins” în timp ce se pregătea de nuntă.

Daily Mail a publicat la sfârşitul săptămânii trecute un articol despre faptul că el ar fi făcut o înţelegere cu un paparazzo britanic pentru realizarea unor fotografii intens publicate de media în această lună.

Thomas Markle a declarat că nu a dorit să facă vreun rău când a permis unui paparazzo să-l fotografieze în timp ce i se luau măsurile pentru costumul de nuntă sau când citea într-un internet cafe un articol despre viitoarea nuntă a fiicei sale. Thomas Markle a recunoscut că a sperat ca aceste fotografii îl vor ajuta să-şi refacă imaginea, însă acum regretă că a acceptat înţelegerea, adăugând că în niciun caz nu a primit suma de 100.000 de dolari menţionată în presă.

În urma publicării articolului din Daily Mail, Samantha Markle, sora vitregă a lui Meghan, a declarat pe Twitter că ea este cea responsabilă pentru faptul că tatăl ei a acceptat să facă fotografiile. „Presa negativă despre înscenarea fotografiilor de către tatăl meu este din vina mea. Media l-a prezentat pe nedrept într-o lumină proastă aşa că am sugerat să facă fotografii pozitive, în beneficiul lui şi în cel al Familiei Regale. Nu am bănuit că va profita de ele. Nu a fost pentru bani”, a scris ea pe reţeaua de socializare.

Thomas Markle şi mama lui Meghan Markle, Doria Ragland, au divorţat când Meghan era mică.

Fratele vitreg şi sora vitregă ai lui Meghan Markle, din prima căsătorie a acestuia, Thomas Junior şi Samantha Markle, nu au fost invitaţi la nuntă. Potrivit informaţiilor vehiculate, Meghan Markle ar avea o relaţie distantă cu ei, iar Samantha Markle a declarat că scrie o carte despre sora sa vitregă intitulată „The Diary of Princess Pushy's Sister”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: