image
Sursa foto: Getty Images

E o rușine ce s-a întâmplat: Fratele lui Cristiano Ronaldo a răbufnit

Cristiano Ronaldo a pierdut premiul cel mare de la gala FIFA. Fratele lui, Hugo Aveiro, a avut o reacție nervoasă, după ce vedeta lui Juventus a fost depășită de fostul coleg de la Real Madrid, Luka Modric.

”Din păcate, fotbalul e putred. Ce s-a întâmplat la galele UEFA și FIFA este o rușine”, a fost reacția fratelui lui Ronaldo, după ”înfrângerile” starului portughez.

Luka Modric, câştigător al trofeului UEFA Champions League cu Real Madrid şi vicecampion mondial cu naţionala Croaţiei, a fost desemnat cel mai bun fotbalist al anului, în cadrul Galei Premiilor The Best, organizată la Londra de FIFA.

Mijlocaşul de 33 ani s-a impus în faţa portughezului Cristiano Ronaldo, transferat în această vară de la Real Madrid la Juventus Torino, şi a egipteanului Mohamed Salah, finalist cu Liverpool în UCL.

Marea surpriză a fost faptul că Lionel Messi și Cristiano Ronaldo au absentat de la festivitatea de premiere.

Acest fapt a stârnit un ecou uriaș în lume, iar unii jurnaliști nu i-au menajat deloc pe cei doi. Cel mai critic la adresa lor a fost Peter Staunton, de Goal.com

"Cele două vedete au dat un exemplu prost alegând să nu vină luni, la premierea de la Londra. Mulți fani și-au făcut timp pentru a veni și a-i vedea în carne și oase pe eroii lor. A fost Kylian Mbappe, cel mai tare tânăr talent al Cupei Mondiale, făcându-și selfie-uri. Și a mai fost și Sergio Ramos dând autograf pe tricoul cu Real Madrid al unui fan. Nu-ți ia mult, dar însemană mult. Cu oricine ai vorbim vei auzi o relatare despre prima lor întâlnire cu un fotbalist pentru un autograf sau poză. Acestea sunt amintiri pentru toată viața. Ele creează cea mai puternică legătură posibilă între fan și jucător", a spus autorul articolului.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: