image
Sursa foto: sport.es

Neymar spune că va juca la Barcelona din sezonul viitor: Anunțul făcut la TV

Celebra emisiune El Chiringuito, care a anunțat în premieră transferul lui Thibaut Courtois la Real Madrid, a venit cu o nouă informație preluată imediat de toată presa spaniolă: "Neymar va juca din sezonul viitor la Barcelona".

Posibila repatriere a lui Neymar la Barcelona este unul dintre cele mai discutate subiecte din presa sportivă din Spania. Deși ambele tabere au negat varianta, Sport.es anunță, citând emisiunea El Chiringuito, că brazilianul va reveni la Barcelona în sezonul viitor.

"Neymar nu vorbește despre revenirea la Barcelona ca o posibilitate, ci mai degrabă ca o certitudine. Atunci când discută cu apropiații despre acest subiect, Neymar folosește mereu expresia <<anul viitor, când vom fi la Barcelona>>, fiind sigur de realizarea mutării" au dezvăluit cei de la El Chiringuito.

Deși s-a discutat inclusiv despre un transfer al lui Neymar la Real Madrid, brazilianul nu ia în calcul această variantă și se gândește doar la Barcelona.

Neymar poate pleca de la PSG doar cu o singură condiție

Potrivit surselor Marca, Neymar și conducerea clubului francez s-au înțeles pentru o eventuală despărțire, care s-ar putea realiza cu o singură condiție: PSG să-și recupereze banii plătiți pentru transfer, adică 222 de milioane de euro.

Neymar a fost integralist în amicalul de vineri, 16 noiembrie, dintre Brazilia și Uruguay, încheiat 1-0 pentru naționala lui Tite. După fluierul final, subiectul unei posibile reveniri la Barcelona a fost reaprins. La finalul amicalului dintre Brazilia și Uruguay, Neymar a fost din nou "bombardat" cu întrebarea referitoare la o posibilă revenire pe Camp Nou. Fostul catalan nu a oferit un răspuns concret, ci a preferat doar să zâmbească. Astfel, viitorul carierei sale continuă să rămână o enigmă.

Marca scrie că pentru ca transferul să se realizeze, totul ține de dorința lui Neymar. În vară, tatăl atacantului - Neymar Senior, care-i este și impresar, l-a propus pe fiul său la clubul catalan chiar vara trecută, dar și la Real Madrid, cei de la PSG nu s-au arătat dispuși să-l cedeze pe talentatul fotbalist.

Neymar, plătit regeşte la Paris Saint Germain

Neymar are un salariu anual net de 30 de milioane de euro la PSG, după ce s-a transferat în vara lui 2017, de la Barcelona, pentru 222 de milioane de euro, cea mai mare sumă plătită pentru o achiziţie în istoria fotbalului. Neymar ar mai câştiga 4.5 milioane de euro pe an doar pentru a-şi aplauda fanii după meciuri, potrivit dezvăluirilor Football Leaks.

Atacantul în vârstă de 26 de ani a marcat 13 goluri și a oferit și şapte assist-uri, în cele 16 meciuri disputate în toate competițiile acestui sezon. De la sosirea pe Parc des Princes are 41 de goluri în 46 de partide. Brazilianul a semnat un contract cu PSG până pe 30 iunie 2022.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: