image
Sursa foto: Getty Images

Răspunsul tranșant pe care Jose Mourinho i l-a dat lui Cristiano Ronaldo

Jose Mourinho a fost cerut de Cristiano Ronaldo la Juventus, după despărțirea de Max Allegri, dar răspunsul oferit de ”The Special One” a fost unul tranșant. Tehnicianul nu vrea să o preia pe campioana Italiei din ultimii 8 ani.

Cei de la As susțin că motivul pentru care Mourinho nu vrea să o preia pe Juventus este reprezentat de trecutul glorios pe care îl are alături de rivala bianconerilor, Inter. Cu nerazzurrii, acesta a reușit tripla istorică, în 2010.

Mourinho îi refuză pe torinezi, chiar dacă relațiile cu CR7 sunt din nou foarte bune, după tensiunile apărute pe finalul mandatului lui Jose, la Real Madrid. Refuzul poate avea legătură și cu micul război avut cu fanii lui Juve, în grupele Ligii Campionilor.

În luna decembrie a anului trecut, Jose Mourinho a fost demis de la Manchester United, după o înfrângere în partida cu Liverpool, scor 1-3. Din vara lui 2016 pe banca lui United, Jose Mourinho a cucerit în primul sezon Europa League, Cupa Ligii şi Supercupa Angliei. În acest moment, Mou este analist sportiv.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: