image
Sursa foto: chisinau.md

În capitală vor fi organizate târguri cu produse autohtone

Târguri cu produse autohtone vor fi organizate în perioada 27-28 mai în sectoarele capitalei, anunță Primăria Chișinău.

În sectorul Buiucani

Pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford”, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 202, pe 27 mai 2023 va fi organizat - târgul „EcoLocal”, cu produse alimentare și nealimentare autohtone, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali.

Pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 103, în preajma Cinematografului Patria Loteanu – Târg de weekend al meșterilor populari și producătorilor autohtoni, organizat în colaborare cu SRL „Boldescu&Co”.

În Parcul „Alunelul”, Calea Ieșilor, 11/4 – Târgul producătorilor autohtoni „Cămara Fest”, în conlucrare cu Pretura de sector.

În sectorul Râșcani

Pe bd. Moscova, 21, vizavi de str. M. Basarab, 6 - Târg cu fructe, legume și produse apicole.

Pe str. Miron Costin, 13/1 (lângă scuar) – Târgul „Gusturi și tradiții de primăvară”, al producătorilor autohtoni, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”.

În sectorul Centru

Pe str. Ismail, 94, colț cu str. D. Cantemir – Târg al producătorilor autohtoni cu fructe și legume.

În sectorul Botanica

În Parcul „Valea Trandafirilor”, aleea centrală - Festivalul gastronomic BBQ (26-28 mai), organizat de SRL „Evo Alfa”, în colaborare cu Pretura de sector.

În sectorul Ciocana

Pe bd. Mircea cel Bătrân, colț cu str. P. Zadnipru - târg al producătorilor autohtoni, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”.

Acțiunile au drept scop susținerea producătorilor locali și asigurarea locuitorilor capitalei cu mărfuri agricole de sezon.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: