image
Sursa foto: Real Madrid, Barcelona

Barca s-a calificat în finala Cupei Spaniei după ce a UMILIT-O pe Real

FC Barcelona va juca pentru câştigarea celui de-al cincilea trofeu consecutiv în Cupa Regelui, după ce a spulberat-o pe Real Madrid chiar pe Santiago Bernabeu. Campioana Spaniei a făcut diferenţa în repriza a doua şi s-a impus cu 3-0, după 1-1 în tur.

Vinicius a fost protagonistul primei reprize, în care catalanii n-au avut nicio ocazie. Brazilianul de 18 ani a cerut penalty în minutul 14, apoi şi-a trecut în cont două ratări mari. Nici Benzema n-a reuşit să-l învingă pe ter Stegen, din poziţie ideală. La cinci minute după pauză, Luis Suarez a deschis scorul la primul şut pe poartă al Barcelonei. Deşi ambele echipe au cerut penalty la interval de 40 de secunde, s-a marcat tot din acţiune. Varane a fost ghinionistul serii şi şi-a trimis mingea în propria poartă, la centrarea lui Dembele. Aproape imediat, Suarez a obţinut un penalty, din care tot el a stabilit scorul final, printr-o scăriţă de efect.

S-a terminat 3-0, iar echipa lui Ernesto Valverde va juca, pe 25 mai, a şasea finală la rând în Cupa Regelui. Până atunci mai e programat încă un El Clasico. Cele două rivale se întâlnesc din nou în campionat, tot pe Santiago Bernabeu, sâmbătă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: