image
Sursa foto: wptv.com

Fosta soţie a lui Elton John a depus o plângere în instanţă împotriva cântăreţului

Fosta soţie a lui Elton John, Renate Blauel, a depus o plângere împotriva cântăreţului la Curtea Supremă din Londra, din motive necunoscute, deşi ar putea avea legătură cu publicarea în spaţiul public a unor chestiuni de natură personală, au dezvăluit vineri medii locale citate de EFE.

Renate Blauel, de origine germană, s-a căsătorit cu celebrul muzician britanic în 1984, însă cei doi au divorţat patru ani mai târziu.

După mai mulţi ani, Elton John s-a căsătorit cu David Furnish, cu care are doi copii, Zachary şi Elias, născuţi de o mamă purtătoare.

Potrivit presei, plângerea a fost prezentată săptămâna trecută şi se estimează că ar putea fi legată de publicarea unor chestiuni personale.

Reprezentanţii legali ai lui Blauel au precizat că speră ca dosarul să fie soluţionat în "privat", pe cale "amiabilă".

Renate Blauel l-a cunoscut pe Elton John în perioada în care ea lucra la un studio de înregistrare din Londra în 1983, iar un an mai târziu cuplul s-a căsătorit în Australia.

Fosta soţie nu a dorit niciodată să vorbească într-o manieră publică despre relaţia ei cu artistul pop-rock, în vârstă de 73 de ani, în pofida amplului interes manifestat de mass-media britanice faţă de acest subiect.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: