image
Sursa foto: pdm.md

După o întâlnire cu Filip, echipa PD din Căușeni îi cere lui Grigore Repeșciuc să-și depună mandatul de deputat

Membrii Organizației Teritoriale PDM din Căușeni îi cer deputatului Grigore Repeșciuc să-și depună mandatul de parlamentar, după ce acesta a decis să plece din Partidul Democrat.

O declarație în acest sens a fost aprobată astăzi, în cadrul întâlnirii echipei din teritoriu cu președintele partidului, Pavel Filip.

„Oamenii regretă că au muncit ca să-l facă deputat pe Grigore Repeșciuc și spun că acesta nu-i mai reprezintă. Membrii organizației teritoriale din Căușeni susțin schimbările care au loc în Partidul Democrat și procesul de resetare a formațiunii. Ei spun că plecările din partid sunt primele consecințe ale acestui proces de curățare”, se spune într-un comunicat de presă al partidului.

„Mă bucur să văd că echipa PD din Căușeni rămâne unită și determinată să muncească în continuare. Sunt mândru de voi, pentru că rămâneți onești și dedicați”, a spus și Pavel Filip.

Precizăm că cei șase deputați care au părăsit fracțiunea PD au anunțat că au format grupul parlamentar Pro-Moldova. Este vorba de deputații Andrian Candu, Vladimir Cebotari, Sergiu Sârbu, Corneliu Padnevici, Grigore Repeșciuc și Eleonora Graur. Grupul parlamentar este condus de Andrian Candu, iar Sergiu Sârbu este secretar.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: