image
Sursa foto: facebook.com/AndreiNastase.DA

Andrei Năstase ridiculizează minciunile din campanie

Liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, candidatul forțelor proeuropene și antioligarhice la alegerile pentru primăria Chișinău, reacționează la un nou val de minciuni tirajate de holdinul media al oligarhului Vladimir Plahotniuc. Asta după ce postul Publika a făcut o știre despre pretinsele averi fabuloase ale lui Andrei Năstase.

„Fiind cu treabă la București, aflu cu surprindere de la colegii mei că tonomatele regimului hibrid de acasă tocmai au „descoperit” că aş deține deja nouă case (în care, probabil, vor locui o parte din cei 30 000 de sirieni), zece terenuri și mașina Tesla a lui Elon Musk. Hai că-i bine, țineți-o tot așa! E drept, până la cei 30.000 de sirieni ai Maiei mai e cale lungă, dar campania abia începe și cine știe câte lucruri noi voi mai afla despre mine...”, scrie Andrei Năstase, pe pagina sa de facebook.

„Pentru lătrăii și tonomatele alimentate vârtos din miliardele furate de la oameni am o veste proastă: sutele de mii de cetăţeni, alături de care am protestat, cu care am colectat semnături, cărora le-am strâns mâna din inimă și cei cu care încă urmează să mă întâlnesc, toți își doresc schimbarea, iar minciunile voastre jalnice îi ambiționează mai mult și mai mult”, a adăugat candidatul forțelor proeuropene și antioligarhice la alegerile pentru primăria Chișinău.

Noutăţile partenerilor

comentarii: