image
Sursa foto: Getty Images

Jennifer Lopez va interpreta rolul şefei unui cartel al drogurilor din Columbia

Jennifer Lopez va produce şi va interpreta rolul principal în "The Godmother" (Naşa), un film despre viaţa Griseldei Blanco, o femeie care după o copilărie săracă în Columbia a reuşit să-şi formeze şi să conducă propriul cartel de droguri, conform publicaţiei Variety, scrie Agerpres.

Surse care participă la acest proiect au declarat pentru Variety că J-Lo ar putea să-şi facă şi debutul regizoral cu acest film, dar încă nu este hotărâtă în această privinţă.

Povestea filmului urmăreşte etapele importante din viaţa Griseldei Blanco, supranumită La Madrina, care a reuşit nu doar să reziste ci şi să prospere conducând afaceri ilegale cu droguri la concurenţă cu alţi traficanţi celebri. Griselda Blanco a fost asasinată în Columbia în 2012, la vârsta de 69 de ani, iar conform poliţiei, averea sa era estimată la peste 2 miliarde de dolari. De asemenea, ea a fost o figură centrală în aşa-numitele războaie ale cocainei din Miami (Cocaine Cowboy Wars).

Scenariul acestui film este semnat de Regina Corrado ('Deadwood: The Movie') şi de Terence Winter ('The Wolf of Wall Street,' 'Boardwalk Empire,' 'The Sopranos')

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: