image
Sursa foto: Getty Images

Neymar e disperat să revină la Barcelona: Telefoanele către fostul club sunt constante

Neymar "este disperat" să se întoarcă la FC Barcelona, echipă de care s-a despărţit în 2017, când a semnat cu Paris St. Germain. Francezii l-au transformat în cel mai scump fotbalist din istorie, plătind în schimbul său 222 de milioane de euro, dar brazilianul regretă acum mutarea şi forţează o revenire pe Camp Nou.

Potrivit cotidianului AS, telefoanele anturajului lui Neymar către fostul său club "sunt constante", în încercarea de a-i convinge pe oficialii catalani să-l răscumpere din Franţa.

"Când vine în Barcelona, ceea ce se întâmplă în mod obişnuit, ajunge mereu să viziteze vestiarul. E păcat, pentru că aici avea totul, dar a sfârşit prin a-şi forţa plecarea, iar acum trebuie să vedem cum va reacţiona lumea din jurul echipei", a spus o sursă a celor de la AS.

Tocmai pentru că despărţirea de Barcelona nu s-a făcut în cei mai buni termeni, o eventuală revenire a lui Neymar rămâne un scenariu puţin probabil în acest moment. Dacă acest lucru se va întâmpla, mutarea trebuie să se facă în condiţiile impuse de campioana Spaniei.

Acum câteva săptămâni, a apărut un zvon conform căruia Neymar ar avea o înţelegere cu preşedintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, de a fi lăsat să plece la finalul sezonului viitor, dacă gruparea din capitala Franţei primeşte o ofertă de cel puţin 215 mlioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: