image
Sursa foto: Facebook/PD

Angajații instituțiilor de stat, forțați să vină la manifestația organizată de PD în PMAN

Mai mulți oameni, care ne-au rugat să le păstrăm anonimatul, ne-au sunat sau ne-au scris că sunt obligaţi să iasă duminică la o manifestație organizată de Partidul Democrat în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău. Toți sunt angajați ai unor instituții de stat. Unii dintre ei ne-au spus că ar fi amenințați cu demiterea, dacă vor refuza să se conformeze.

Pe de altă parte, reprezentanții formațiunii au evitat până în ultimul moment să ofere detalii despre acest eveniment. Abia ieri după amiază au plasat pe site un comunicat laconic.

Alți cititori ne-au expediat mesaje în poșta electronică a redacției. „Aș vrea să vă comunic că, în orașul Căușeni, toți lucrătorii spitalului și nu numai angajații acestuia sunt obligați să vină duminica asta la Chișinău, la miting în susținerea PDM.” „Unii angajați ai „Moldtelecom”-ului sunt chemați la miting. Se fac liste, cine merge și cine nu. Nu insistă, dar e clar că pe viitor nu vom avea parte de ceva sporuri.” „La Întreprinderea Municipală „Autosalubritate", angajați sunt forțați să meargă la mitingul de duminică.

Toți angajații (administrația) au fost anunțați să se prezinte la ora 9:30 lângă „Artico”, acolo se va verifica prezența. Nimeni nu vrea să meargă, dar oamenii sunt obligați și fiecare se teme de locul său de muncă!”.

mesaj despre miting1mesaj despre miting1
mesaj despre mitingmesaj despre miting

Citeşte mai mult despre

PD

Noutăţile partenerilor

comentarii: