image
Sursa foto: facebook.com/RU1.md

Usatâi a făcut publică lista persoanelor care ar urma să fie reținute în dosarul furtului miliardului // VIDEO

Renato Usatâi a apărut astăzi într-un live pe facebook în care a vorbit despre reținerea deputatelor Marina Tauber și Reghina Apostolova. Politicianul se arată indignat și spune că au avut loc rețineri selective, prezentând o listă în care figurează numele a 14 persoane care ar trebui să fie reținute.

Faptul că oamenii lui Plahotniuc și ai lui Ilan Șor sunt implicați în jaful bancar se cunoaște de mult timp. Întrebarea mea e alta, de ce se întâmplă rețineri selective și de ce nu i-au reținut pe toți. În dosar figurează numele multor oameni pe care, potrivit procurilor, ar exista dovezi clare pentru rețineri”, a declarat Usatâi.

Totodată, politicianul a prezentat o listă care, potrivit lui, există și la Centrul Național Anticorupție și în care figurează numele a 14 persoane fizice, implicate în frauda bancară. Renato Usatâi afirmă că pe numele acestora sunt acumulate dovezi clare și trebuie să fie reținute.

captură videocaptură video

Marina Tauber și Reghina Apostolova au fost reținute aseară după ce au rămas fără imunitate. Acestea sunt cercetate în ancheta privind frauda bancară.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: