image
Sursa foto: facebook.com/silviaradu.md

Bannerele misterioase ale Silviei Radu

Deşi Silvia Radu a anunţat luni că intenţionează să intre în cursa pentru primăria Chișinău, bannerele de campanie pentru candidatura sa erau tipărite demult. Firma care a executat comanda nu este una oricare, ci apropiată unor ștabi din Partidul Democrat, care deseori apelează la serviciile acesteia.

Sursele Jurnal TV, care au solicitat anonimatul, spun că încă pe data de 4 aprilie, cu cinci zile înainte de anunţul Silviei Radu de lansare în alegeri, firma „Sonaris Com SRL” din Chişinău tipărise deja bannere perforate pentru campania acesteia, urmând a fi montate inelele de sprijin. Serviciile ar fi fost achitate printr-o firmă intermediară, la comanda Partidului Democrat.

Toate acestea se întâmplau în timp ce Silvia Radu declara presei că încă nu a luat o decizie fermă - va candida sau nu pentru primăria Chișinăului. Aceleaşi surse ne spun că printre clienții fideli ai firmei cu banerele electorale sunt PD şi Partidul Şor. Din rapoartele financiare ale PD-ului vedem că, cel puţin în timpul campaniei din 2014, formațiunea ar fi apelat oficial la serviciile acestei companii.

Întrebat de Jurnal TV dacă recent a avut o comandă de bannere pentru Silvia Radu, directorul de vânzări al companiei de publicitate a spus că trebuie să verifice „la cine dintre manageri a fost..." şi a spus că va reveni cu detalii. Peste aproximativ o oră a spus însă că angajaţii sunt plecaţi acasă şi nu poate să ne spună nimic.

Purtătorul de cuvânt al PD, Vitalie Gamurari, a spus că nu cunoaşte nimic despre acest caz, dar dacă avem probe, să le prezentăm. Silvia Radu n-a fost de găsit la telefon.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: