image
Sursa foto: facebook.com/dodon.igor

Dodon, luat în derâdere de presa rusă: „Cu el nimeni nu vorbește, dar oare asta l-a oprit vreodată?”

Președintele Igor Dodon este din nou luat peste picior de presa rusă. Relatând despre ședința Consiliului șefilor de stat din CSI, care a avut loc la Dușanbe și la care a participat Igor Dodon, publicația Kommersant a menționat că președintele RM nu este băgat în seamă de nimeni, dar că asta nu-l oprește.

Articolul Kommersant se referă la comportamentul mai multor lideri CSI la summitul de la Dușanbe și despre ambițiile acestora de a se evidenția. În context, publicația menționează că Igor Dodon a ținut să figureze la fotografia de grup alături de grupul de lideri CSI în care era și președintele rus Vladimir Putin.

„Se vede că ambițiile unor președinți nu s-au epuizat și cei trei premianți (președinții Rusiei, cel al Tadjikistanului și cel al Kazahstanului) sunt ajunși din urmă de președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, care, de fapt, nici nu mai are de cine să se agațe”, scrie Kommersant.

„Cu el nimeni nu vorbește, dar oare asta l-a oprit vreodată și oare de asta e nevoie ca, pur și simplu, să se apropie în patru de locul unde îi așteaptă toți jurnaliștii?”, mai scrie publicația rusă.

Precizăm că summit-ul șefiilor de state CSI s-a desfășurat la Dușanbe în perioada 27-28 septembrie.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: