image
Sursa foto: The Sun

Jack Grealish, amețit bine de alcool, a încercat să intre într-un local, însă a fost gonit de bodyguarzi!

Jack Grealish (26 de ani) a savurat din ”licorile lui Bahus”, apoi a încercat să intre într-un local bavarez, însă fără succes. Se clătina vizibil, iar bodyguarzii nu l-au lăsat să intre.

Imaginile nu-i fac deloc cinste fotbalistului de 100 de milioane de lire sterline. Acesta se leagănă, are o privire tulbure, pierdută, și nu se poate deplasa singur, fără ajutor.

Conform ”The Sun”, acestuia i-ar fi fost interzis accesul în barul Alberts Schloss din centrul lui Manchester, duminică seară, în jurul orei 19. O locație exclusivistă, în stil bavarez, în care sunt vândute produse germane, alături de muzică și divertisment.

Autorul filmării de pe Tik Tok a susținut că ”Jack era prea beat pentru a-i fi permisă intrarea” în barul bavarez.

Surse din anturajul lui City susțin că jucătorii aveau pregătită o intrare laterală de obicei, însă acum era închisă. Totuși, Grealish a insistat să intre pe intrarea principală, însă fără succes, deoarece nu figura pe listele de rezervări.

Cum nu a putut intra în local, Jack Grealish s-a îndreptate către un alt restaurant din apropiere, unde și-a continuat cheful.

Jucătorii lui Manchester City au avut antrenament duminică, iar luni au primit liber. Următorul meci al echipei este programat miercuri, cu Sheffield Wednesday.

Clubul din Manchester s-a declarat mulțumit că nu a fost depășită ora ”stingerii” și că Jack Grealish nu era în stare de ebrietate.

Videoclipul a apărut la doar două luni distanță după ce a Jack Grealish și Phil Foden au fost ”exilați” de Pep Guardiola la echipa secundă, după ce s-au prezentat ”obosiți” la antrenamente, după o seară obositoare în oraș.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: