image
Sursa foto: sport.es

PSG a pus ochii pe cel mai scump jucător transferat de Barcelona: Condițiile în care se va face mutarea

Ousmane Dembele a fost pariul Barcelonei vara trecută, însă acesta s-a dovedit unul semiratat. Francezul era văzut drept înlocuitorul perfect pentru Neymar, care a devenit cel mai scump fotbalist al planetei prin plecarea la PSG pe 222 de milioane de euro.

În locul brazilianului, catalanii au plătit Borussiei Dortmund 105 milioane de euro pentru Dembele, cea mai mare sumă din istoria catalanilor, însă așteptările tuturor au rămas mai mari decât realizările sale. Francezul a fost și lovit de ghinion, accidentându-se la scurt timp după ce și-a pus semnătura pe contract, fapt care l-a ținut departe de gazon aproape 4 luni.

De când a fost adus pe Camp Nou, oficialii catalanilor i-au făcut toate mofturile lui Dembele. Pentru a fi siguri că nu-i lipsește nimic și se poate concentra doar la fotbal, șefii Barcelonei i-au pus la dispoziție lui Dembele chiar și un bucătar personal. Ba chiar ar fi cerut și un grătar în grădina proprie, capriciu pe care Barcelona i l-a îndeplinit. În același timp, Dembele beneficiază și de pază privată, care e prezentă chiar și la vila în care acesta locuiește, dar și de un doctor personal.

Cu toate acestea, noul antrenor de la PSG, Tomas Tuchel, îi întinde o mână de ajutor atacantului de 21 de ani. Neamțul l-a mai pregătit la Dortmund pe Dembele. Mutarea va avea loc numai în cazul în care PSG își va pierde unul dintre staruri, iar în pole-position pentru a părăsi Parc des Princes se află Neymar și Cavani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: