image
Sursa foto: Getty Images

Neymar: Ronaldo va schimba fotbalul italian; Declarația superbă a brazilianului

Transferul lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid la Juventus nu l-a lăsat indiferent nici pe Neymar.

Brazilianul e sigur că fotbalul italian va arăta altfel odată cu venirea starului portughez și nu are niciun dubiu că acesta se va schimba din temelii. Chiar și Ronaldo a spus, la prezentarea oficială că vrea să "marcheze istoria lui Juventus".

"Cred că Ronaldo va schimba fotbalul italian. Va fi din nou acel fotbal italian pe care îl urmăream când eram copil pentru că Ronaldo e un mare jucător. E o legendă a fotbalului, un geniu", a spus Neymar.

Fost adversar al lui Ronaldo în La Liga, Neymar e încântat de alegerea făcută de atacantul care a ales o schimbare radicală în cariera sa la vârsta de 33 de ani.

"Mă bucur pentru decizia lui. Cred că a fost una dificilă, așa că îi urez noroc, dar nu împotriva lui PSG", a încheiat Neymar.

Juventus va plăti între 100 și 112 milioane de euro lui Real Madrid pentru Ronaldo, care va avea același număr pe tricou, 7.

Cristiano Ronaldo are în palmares 5 Ligi ale Campionilor, dintre care 4 obținute cu Real Madrid. Totodată, portughezul este cel mai bun marcator din istoria competiției, cu 105 goluri. Din 2009, când Ronaldo a ajuns la Madrid, și până în prezent, Juventus a marcat 93 de goluri în cea mai importantă competiție inter-cluburi din lume.

În cei 9 ani în care a jucat la Real, Ronaldo a marcat 450 de goluri în 438 de meciuri oficiale, fiind cel mai bun marcator din istoria "galacticilor".

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: