image
Sursa foto: Facebook

Mesajul Diasporei, adresat politicienilor: Dacă vizitele electorale cu scop obscur se vor înmulți, vom riposta și mai mult

Cetățenii Republicii Moldova stabiliți peste hotare au transmis un mesaj politicienilor de la Chișinău care, în ultima perioadă, organizează concerte și diverse evenimente în goana după voturile Diasporei.

„Diaspora este imposibil de cumpărat. Dacă aceste vizite cu scopuri obscure se vor înmulți, vom riposta și mai mult”, se spune în mesajul a fost postat pe pagina Free Moldova.

„În ultima perioadă tot mai mulți lideri politici de la Chișinău au început să viziteze diaspora cu scopul de a-și face lobby electoral. Unii chiar depun mari eforturi finaciare și morale de a organiza concerte”, spun concetățenii din Diasporă.

„Noi dorim să le transmitem încă odată că diaspora este imposibil de cumpărat și dacă aceste vizite cu scopuri obscure se vor înmulți, noi vom riposta și mai mult. Trebuia să se gândească la noi până acum, nu înainte de alegeri”, se mai spune în mesaj.

Mesajul a fost postat după vizita președintelui Igor Dodon la Londra, care a fost întâmpinat cu proteste de către Diasporă. Cu proteste sunt așteptați și reprezentanţii Partidului Şor, care intenţionează să organizeze la Torino un nou concert.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: