image
Sursa foto: jurnal.md

Șoferii din capitală, somați să nu parcheze pe carosabil și pe trotuare pentru a nu împiedica intervențiile la deszăpezire

În contextul avertismentelor de schimbare a vremii, cu precipitații abundente, autoritățile municipale îndeamnă șoferii să evite în această seară parcarea automobilelor pe marginea străzilor și pe trotuare, pentru a permite utilajelor de deszăpezire să intervină în timp util.

Serviciile municipale vor începe intervenția de la ora 03:00, cu 35 utilaje de deszăpezire, pe trotuare și în curțile de blocuri. De asemenea, de la ora 05:00 vor fi mobilizați circa 400 de muncitori în intercartiere și la stațiile de așteptare, pentru curățarea zăpezii și împrăștierea de antiderapant.

Pe această cale, autoritățile administrației publice locale fac apel către cetățeni să dea dovadă de prudență la traversarea străzilor, în condiții meteo nefavorabile.

În caz de înregistrare a situațiilor problematice în contextul condițiilor meteo, cetățenii sunt chemați să apeleze Dispeceratul Central Municipal, tel. (022) 22-22-67, (022) 22-26-04.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: