image
Sursa foto: Getty Images

Oficialii lui Man. United au rupt tăcerea după zvonurile care îl dau pe Zidane înlocuitorul lui Mourinho

Manchester United are un început de sezon dezamăgitor. Echipa lui Mourinho a pierdut cu 3-1 partida jucată în deplasare, la West Ham United. Aceasta a fost a treia înfrângere din acest sezon şi ocupă doar locul 8 cu 10 puncte, în timp ce West Ham a urcat pe 12 cu 7 puncte. În acest context, au apărut tot mai multe zvonuri conformă cărora Jose Mourinho ar urma să fie demis, iar în locul lui să fie instalat Zinedine Zidane.

Jurnaliştii de la The Telegraph, citând surse din cadrul clubului Manchester United, susţin că aceste zvonuri nu sunt întemeiate şi nici nu se pune problema ca Mourinho să fie demis, iar în locul său să fie instalat Zinedine Zidane. Acestia mai scriu că tehnicianul francez ar putea fi interesat de a prelua banca tehnică a celor de la United, în contextul în care Zidane s-a despărţit la finalul sezonului trecut de Real Madrid, cu care a câştigat 3 Ligi ale Campionilor.

Manchester United are 3 meciuri consecutive fără victorie, iar asta nu este singura problemă a lui Mourinho, care riscă să fie demis. Portughezul pare să fi scăpat din mâini vestiarul, mai ales după conflictul cu cel mai scump jucător din lot, Paul Pogba, dar și cu alți șase fotbaliști care l-ar vrea plecat. Startul modest de campionat al lui Mourinho ne amintește de cel din sezonul 2015/2016, pe când era la Chelsea și a pierdut 3 partide în primele 7 etape. Ca urmare, Mourinho a fost demis la jumătatea sezonului și înlocuit cu Guus Hiddink.

Potrivit Daily Mail, fanii lui United vor putea scăpa de Mourinho doar dacă britanicii îi vor plăti antrenorului în vârstă de 55 de ani nu mai puțin de 12 milioane de lire.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: