Strada pietonală va fi divizată în şase zone, aflați câte ceva despre fiecare:

ZONA SĂNĂTATE: aici pe vizitatori îi va aștepta un cort Aquaterra Wellness & SPA, unde vor putea încerca simulatoarele de canotaj sub supravegherea unui antrenor, să ia parte la competiții sportive, precum și să măsoare puterea corpului supus la greutate. Corturile organizației „Inițiativa Pozitivă” unde vom putea da teste rapide gratuit pentru HIV și hepatita C, iar studenții USMF „Nicolae Testemițeanu” organizează cursuri de prim ajutor și teste pentru diabet zaharat. În cazul în care știți că nu suferiți de aceste boli, puteți dona sânge la punctul mobil de donare.

SPORTER organizează un centru informativ, unde toată lumea poate afla despre beneficiile unui stil de viață sănătos. „Wernie Weteranam Weru” vor colecta produse de igienă personală pentru veteranii celui de-al doilea război mondial.

ZONA COPII- PĂRINȚI:NATURALIS organizează concursuri de divertisment cu premii și jocuri distractive. Voluntarii organizației „Начала жизни” vor organiza cursuri de art-terapie psihologică iar Fundația „BITONIC” - ateliere educative pe tema zahărului în produsele alimentare. „Puzzle Copii” vor vinde tuturor participanților limonadă rece și în paralel organizează un spațiu pentru creativitatea copiilor. „MilleniuM” vor aplica desene în stil face painting, transformând copiii în personaje de poveste. Tot în această zonă vor fi instalate jocuri de masă pentru copii.

Pe strada pietonală va fi și un târg: „ShopShop” va vinde obiecte de papetărie și „Millo'mania.md” - șosete neobișnuite și pline de culoare pentru fashioniste. Aici puteți întâlni produsele preferate din lemn de la „Trommigou” și mierea naturală de la „Eco Honey”.

Ziua Faptelor Bune 2Ziua Faptelor Bune 2

ZONA PENTRU VOLUNTARI: Liceul Tehnologic „HERTZL” va desfășura un workshop în robotică, iar „Nacealo Jizni” - jocului. În aceeași zonă puteți întâlni jocuri pe consolele "Dandy"și vă veți putea relaxa pe scaune moi.

Adiacent, această zonă va cuprinde, de asemenea salvamari și autospecialele: SMURD, pompieri, CBRN, care vor putea fi examinate mai aproape de toți doritorii.

În plus, pe durata întregii zile va funcționa Zona Foto, unde toată lumea poate face o poză!

Nici în acest an nu vor lipsi workshop-urile creative. Astfel, veți putea participa la atelier de pictură cu Maria Sklyarenko și Irina Little. Oksana Buryak, atelier de confecționare a bijuteriilor și Nicholas Volynchuk care dorește să împărtășească pictura pe ipsos. Va exista, de asemenea, un atelier de decorare a eco-genților și pictură henna.

Ziua Faptelor BuneZiua Faptelor Bune

Și, bineînțeles, cum poate avea loc un eveniment major fără Zona Food Cort! Toți cei flămânzi, vor fi serviți de brutăria georgiană BULKA, restaurantul italian OLIVA și cafeaua Donnuts & Coffee.

Întregul eveniment va fi însoțit de muzică bună pe scena principală. După finalizarea tuturor acțiunilor de voluntariat, vizitatorii vor putea vedea fotografii și rapoarte video ale fiecărei acțiuni nu numai din Chișinău, ci și din 21 de localități ale Moldovei! În întreaga țară vor avea loc 129 de acțiuni, în care vor participa peste 2.000 de voluntari. După premiere participanților, „Ziua Faptelor Bune” se va încheia cu un concert live, cu participarea vedetelor pop-moldovenești.

29 aprilie va fi o zi cu adevărat deosebită pentru Chișinău datorită locuitorilor activi din oraș, care vor vizita evenimentul. Centrul Republican al Voluntarilor (RVC) este organizator al acestei sărbători grandioase, ca și în anii precedenți. Misiunea RVC-ului este dezvoltarea proiectelor de voluntariat, sociale, culturale și educaționale în Republica Moldova. Mai multe informații despre organizarea „Ziua Faptelor Bune” pot fi găsite aici.

Centrul Republican al Voluntarilor invită pe toți cei care nu sunt indiferenți la această sărbătoare deja pentru al treilea an. Alăturați-vă nouă pe 29 aprilie! Fiți alături de cei buni!

Adresă: strada pietonală E.Doga.

29 aprilie 11:00-21:00

Mai multe informații pe site-ul nostru oficial: www.rvc.md

Contacte: 079085134, 069020369