image
Sursa foto: jurnal.md

Bărbatul care a luat ostatici trei copii la Mereni, condamnat la 13 ani de închisoare

Bărbatul care a luat ostatici trei copii la Mereni, Anenii Noi, a fost condamnat la 13 ani de închisoare în penitenciar de tip semi-închis și a fost obligat să achite familiei victimelor 50 de mii de lei pentru prejudiciul moral cauzat.

Informația a fost confirmată pentru IPN de avocata acestuia, Victoria Burduja. Avocata a mai precizat că împreună cu clientul său, urmează să decidă dacă va contesta sau nu decizia instanței. Pentru acest lucru are la dispoziție 15 zile. Avocata precizează că bărbatul și-a recunoscut vina.

Cazul a avut loc la începutul lunii noiembrie 2020. În timpul nopții, bărbatul și-a sunat insistent soția, care s-a refugiat cu copiii la o rudă, și a amenințat-o că o va omorî dacă va face declarații împotriva sa într-o cauză penală în care era vizat. Speriată, tânăra, în vârstă de 20 de ani, a plecat de acasă, lăsând cei trei copii în grija rudei. Bărbatul a dat buzna în casa femeii, i-a aplicat câteva lovituri de cuțit și i-a luat ostatici pe cei trei minori, cel mai mic, de un an, fiind copilul lui biologic. În timpul intervenției de forță, un polițist a fost rănit și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: