image
Sursa foto: facebook.com/val.munteanu

Fostul primar liberal Vasile Bortă a fost înaintat de USB la Primăria Costești

Fostul primar liberal Vasile Bortă a fost înaintat de Uniunea Salvați Basarabia pentru funcția de primar al comunei Costești. Despre aceasta a anunțat prețedintele USB, Valeriu Munteanu, pe pagina de facebook.

Uniunea Salvați Basarabia - USB Costești, în prezența a 107 persoane, l-a desemnat pe fostul primar Vasile Bortă pentru a candida la funcția de primar al comunei Costești, Ialoveni. Domnul Vasile Bortă, care mărturisește Unirea Basarabiei cu România, a fost îndemnat de consăteni să candideze din nou la funcția de primar, ori rezultatele pozitive înregistrate în perioada mandatului de primar (2011-2015) sunt un argument puternic pentru costeșteni. Domnul Bortă a reușit, timp de patru ani, să evaluieze și să conștietizeze profund care sunt oportunitățile ratate, accentele puse inexact sau asocierile politice nefericite, în aceste condiții suntem absolut siguri că dumnealui și echipa va reuși să obțină din nou încrederea consătenilor. Domnule Bortă, vă dorim succes”, a scris Valeriu Munteanu.

Vasile Bortă a ocupat funcția de primar al comunei Costești în perioada anilor în perioada 2011-2015, reprezentând Partidul Liberal.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: