image
Sursa foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo, încă o bornă impresionantă. Portughezul a înscris în derby-ul Manchester United - Arsenal

Cristiano Ronaldo a înscris două goluri pentru Manchester United în derby-ul de pe teren propriu cu Arsenal Londra, scor 3-2, în etapa a 14-a din Premier League.

Portughezul în vârstă de 36 de ani a marcat golurile cu numărul 800 și 801 în carieră, pentru echipele de club și echipa națională, un record. Portughezul a atins impresionanta bornă în 1097 de meciuri.

În minutul 52 al meciului Manchester United - Arsenal, la scorul de 1-1, Cristiano Ronaldo a primit o pasă în careu de la Marcus Rashford și a șutat către colțul lung.

În minutul 70, la scorul de 2-2, Cristiano Ronaldo a înscris din penalty, după ce Fred a fost faultat în careu.

Cristiano Ronaldo era deja cel mai bun marcator din istoria fotbalului, peste Pele, Leo Messi, Josef Bican sau Romario.

Dintre cele 801 goluri înscrise de Cristiano Ronaldo, 130 sunt pentru Manchester United, cinci sunt pentru Sporting Lisabona, 450 pentru Real Madrid, 101 pentru Juventus și 115 pentru naționala Portugaliei.

În acest sezon, Cristiano Ronaldo a înscris 12 goluri în 17 meciuri pentru Manchester United, în toate competițiile.

Pentru Manchester United a mai înscris Bruno Fernandes, în minutul 44, iar Emile Smith Rowe (13’) și Martin Odegaard (54’) au marcat pentru Arsenal.

Este primul succes pentru Manchester United în ultimele patru etape din Premier League. “Diavolii roșii” au 21 de puncte și ocupă locul 7 în clasament, iar Arsenal se află pe locul 5, cu 23 de puncte.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: