image
Sursa foto: jurnal.md

Provocatori tot mai violenți la întâlnirile candidaților ACUM cu oamenii; Inga Grigoriu, agresată verbal la Sângera // VIDEO

Candidații blocului ACUM sunt tot mai des urmăriți de provocatori în cadrul întâInirilor cu cetățenii. Cel mai recent caz i s-a întâmplat Ingăi Grigoriu, candidatul blocului ACUM Platforma DA și PAS pe circumscripția nr. 25 Chișinău la alegerile parlamentare de duminică, a fost agresată verbal de mai mulți provocatori în comuna Sângera.

Într-o intervenție live pe facebook, provocatorii sunt surprinși în timp ce au un comportament agresiv și îi adresează cuvinte obscene atât Ingăi Grigoriu, cât și în adresa liderului Platformei DA, Andrei Năstase, copreședinte al blocului ACUM.

La fața locului erau și polițiști, care însă nu au intervenit, după cum se vede din imagini.

Provocatorii au insultat-o în ultimul hal pe candidata blocului ACUM, dar și pe alți reprezentanți ai opoziției.

„Vreau ca toate misiunile diplomatice să vadă câtă negură s-a adunat aici la Sângera și sper că vor înțelege prin ce trecem noi. Îmi pare rău că trebuie să trec printr-o astfel de situație și cred că toată lumea a înțeles în ce condiții suntem nevoiți să facem campanie. Acesta e satul în care m-am născut. Imaginați-vă cum mă simt eu. Cum să ajung eu acasă, daca ei știu unde-mi trăiesc părinții, când vin seara acasă, când ies dimineața", a declarat candidatul blocului ACUM, Inga Grigoriu.

Precizăm că, ieri, blocul electoral ACUM Platforma DA și PAS a adresat o sesizare către organele de drept în legătură cu inițierea unei campanii de intimidare și persecutare a concurenților electorali din partea ACUM. „Acțiunile sunt direct încurajate, susținute și provocate de exponenții Partidului Democrat, a căror activitate este supravegheată și excesiv tolerată de organele de poliție”, se spune în sesizare.

Asta după ce mai mulți provocatori au perturbat întâlnirile cu oamenii ale reprezentanților blocului ACUM.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: