image
Sursa foto: as.com

Este o mare prostie: Luka Modric i-a liniștit pe fanii Realului

Luka Modric (32 de ani)a reacționat după ce în presă au apărut informații conform cărora s-a propus la Inter Milan pentru a putea juca alături de conaționalii săi, Brozovic, Pericix și Vrsaljiko.

"Este o mare prostie", a scris Luka Modric pe rețelele de socializare, acesta fiind un răspuns la informațiile apărute în spațiul public.

Încercarea lui Inter Milano de a-l transfera pe Luka Modric a creat un "război diplomatic" între clubul italian şi Real Madrid, care i-a denunţat pe nerazzurri la FIFA, considerând că aceştia au contactat ilegal un jucător aflat sub contract. Potrivit presei din Spania, confirmată de Gazzetta dello Sport, proaspătul vicecampion mondial din Rusia i-ar fi informat pe oficialii FIFA că el a fost cel care a iniţiat contactele cu Inter.

Modric a avut parte de un sezon de vis, atât în tricoul celor de la Real Madrid, cât și în cel al naționalei Croației, cu care a ajuns până în finala Campionatului Mondial. Cu Real Madrid, Luka Modric a reușit să câștige, pentru al treilea an consecutiv, Liga Campionilor.

UEFA Champions League a anunțat pe contul oficial de twitter care sunt cei trei finaliștii pentru premiul "Jucătorul anului", care va fi acordat în cadrul ceremoniei unde se vor stabili și grupele pentru ediția din acest an a celei mai tari competiții intercluburi din Europa. Cristiano Ronaldo, Mohamed Salah și Luka Modric sunt cei trei fotbaliști nominalizați pentru trofeul al cărui câștigător îl vom afla pe 30 august. Starul portughez care a ajuns în această vară la Juventus a fost golgheterul competiției, cu 15 reușite și are probabil cele mai mari șanse să câștige premiul.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: