image
Sursa foto: WOWBiz

Prezicerile astrale pentru astăzi, 29 august

Iată ce ne prezic astrele pentru astăzi, 29 august.

Berbec

Ai parte de o zi agitată, în care lipsa de răbdare își va spune cuvântul prin șirul de complicații la care va duce, dacă nu vei încerca să o ții sub control.

Taur

Găsești înțelegere la cei din familie, dar trebuie să ții cont de părerile lor și să oferi explicații despre intențiile și planurile tale.

Gemeni

E mare gălăgie în anturaj, dar din tot acest zgomot poți extrage și idei bune, cum ar fi cele legate de un proiect la care ai putea participa cu dragă inimă.

Rac

Este bine să fii atent la superiori, la ceea ce spun și la ceea ce nu pot spune, dar să nu te grăbești să ajungi la concluzii pesimiste, care te atrag foarte mult.

Leu

Este posibil să te feliciți pentru un moment de răbdare, în care vei opri ritmul alert care te-a stresat zilele trecute. Este important să reții cât de simplu este să faci acest lucru, ca să poți repeta mișcarea, pe viitor.

Fecioară

Poți ajunge la o înțelegere cu cei dragi, fără să fie nevoie de vreo discuție. Pur și simplu, te împaci cu ideea de a-i lăsa să experimenteze, iar ei se vor liniști de la sine.

Balanță

Dincolo de viteza care îți este solicitată în tot ce ai de făcut astăzi, există și posibilitatea de a descoperi cât de ușor este să te detașezi de toate astea și să îți păstrezi echilibrul.

Scorpion

Există riscul să spui vrute și nevrute, doar pentru că așa speri că vei scăpa de supărările acumulate. Problema e că vei provoca alte și alte supărări, care te vor afecta și pe tine.

Săgetător

Graba strică orice treabă, mai ales astăzi și mai ales dacă sunt chestiuni financiare arzătoare la mijloc. Va trebui să le lași pe toate deoparte, să te liniștești și să judeci la rece.

Capricorn

Din familie vine o provocare pe care nu credeai că o vei mai auzi vreodată, dar asta pentru că ai uitat că fiecare om are o libertate a lui, pe care nu i-o poate lua nimeni.

Vărsător

Există riscul să ajungi foarte ușor la confruntări verbale cu cei din anturaj, doar pentru că ești într-o stare psihică mai fragilă și interpretezi greșit ce auzi.

Pești

Te grăbești cu cheltuielile și descoperi, după, că se putea mai bine, cu mai puțini bani sau cu mai puține eforturi. Soluția ar fi să nu te grăbești, chiar dacă situația o cere.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: