image
Sursa foto: Getty Images

ŞOC la Torino: Divorţ TOTAL între Cristiano Ronaldo şi Maurizio Sarri; Unul dintre cei doi, pleacă la finalul sezonului

Cristiano Ronaldo şi Maurizio Sarri nu au făcut încă pace. Divorţul dintre cei doi pare total.

Când doi lideri au opinii diferite într-un vestiar, mai tot timpul iese un scandal de proporţii. Asta pare să se întâmple şi la Torino, acolo unde Cristiano Ronaldo şi Maurizio Sarri nu au făcut încă pace.

Autoritar în vestiar, Maurizio Sarri nu-l iartă pe Cristiano Ronaldo pentru ieşirile sale în decor. Presa spaniolă scrie că la finalul partidei dintre Lazio şi Juventus (meci câştigat de echipa lui Ştefan Radu, scor 3-1), Sarri a reproşat jucătorilor săi anumite lucruri. Printre ei, chiar şi Cristiano Ronaldo, pe care l-ar fi acuzat că a fost printre fotbaliştii care n-au respectat mai multe aspecte tactice.

Nici Cristiano Ronaldo, nici lotul campioanei Italiei nu ar fi reacţionat tocmai pozitiv la reproşurile antrenorului italian. Iar când un antrenor pierde încrederea vestiarului, lucrurile par destul de clare. Presa iberică este sigură că Sarri va pleca de la Juventusm indiferent de rezultatele din campionat. Doar UEFA Champions League îl mai poate salva pe fostul tehnician de la Napoli şi Chelsea.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: