image
Sursa foto: LeBron James, Bugs Bunny

LeBron James îi ia locul lui Michael Jordan lângă Bugs Bunny în Space Jam

LeBron James îşi pregăteşte viitorul şi este pregătit să devină star la Hollywood după ce va renunţa definitiv la cariera de baschetbalist. Superstarul de la LA Lakers a fost ales drept înlocuitorul lui Michael Jordan şi va apărea într-un film alături de Bugs Bunny.

Warner Bros a confirmat, în sfârşit, continuarea filmului Space Jam, care a apărut în anii 1990 şi l-a avut în prim-plan pe Michael Jordan, cel mai în vogă baschetbalist în acea perioadă. Filmul se află în perioade de pre producţie şi are ca dată de lansare 16 iulie 2021.

Filmul va fi produs de Ryan Coogler, cel care a fost în rolul de regizor în cadrul filmului Black Panther, nominalizat în acest an la premiile Oscar.

Primul Space Jam a apărut pe 15 noiembrie 1996 şi a debutat pe prima poziţie în Box Office-ul american, având câştiguri în valoare de 230 de milioane de dolari la nivel global, fiind cea mai de succes producţie care a avut baschetul ca subiect. Chiar şi aşa, pelicula a primit reacţii mixte din partea criticilor, iar pe IMDb are nota 6,4, în timp ce pe un alt site din domeniu, Rotten Tomatoes, a fost plăcut de 63% din publicul votant, adică peste 655 de mii de oameni.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: