image
Sursa foto: captură video

Andrei Năstase, la protestul față de scumpirea carburanților: Ca de fiecare dată, guvernarea a apelat la scheme KGB

La fel ca de fiecare dată înainte de proteste, guvernarea a apelat deja la scheme KGB și a trimis câteva mutre ale unor infractori din Transnistria sau Donbas printre tinerii curajoși ieșiți la un protest sincer și justificat împotriva scumpirii carburanților, a comentat Andrei Năstase marșul automobiliștilor.

„Îi felicit pe toți cei care au manifestat azi responsabilitate civică și curaj în fața unor guvernanți ipocriți care ne sărăcesc țara și ne alungă oamenii în străinătăți cu corupția, cu taxele, impozitele și prețurile mari stabilite după bunul lor plac, de ANRE-ul condus de cumătrul lui Dodon și Guvernul condus de colegul de bancă al lui Plahotniuc”, a scris Andrei Năstase pe pagina de Facebook.

„Până diseară însă, frumoasa voastră atitudine de cetățeni curajoși e tăvălită de holdingurile ucigașe ale lui Plahotniuc și Dodon prin mizerie, prin minciună, prin manipulare. Veți fi declarați delincvenți și infractori doar pentru că vă cereți în mod legal respect și lege dreaptă”, a adăugat Andrei Năstase.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: