image
Sursa foto: jurnal.md

Opinie // Niciun partid în afară de PAS nu-și dorește cu adevărat alegeri parlamentare anticipate

Unica fracțiune care își dorește alegeri parlamentare anticipate este fracțiunea PAS, restul partidelor nu-și doresc. Declarațiile aparțin liderului Uniunii Salvați Basarabia, Valeriu Munteanu.

Niciun partid în afară de PAS nu-și dorește cu adevărat alegeri parlamentare anticipate a declarat în cadrul emisiunii „Secretele Puterii” de la Jurnal TV, Valeriu Munteanu, menționând de ce restul partidelor nu și-ar dori anticipate.

Socialiștii și-ar fi dorit acest lucru dacă ar fi câștigat Dodon, după care să vină să ia majoritatea și în interesul lor să vină să stea încă vreo patru ani de zile prin RM. Nu-și doresc acest lucru pentru că evident ei vor pierde foarte mult pozițiile pe care le au. Ei sunt pe picior greșit acum.

Grupul Șor nu știm cum va funcționa în această campanie în care se înghesuie și PSRM-ul și nu știm în forma care va ajunge și Partidul lui Renato Usatâi posibil să nu-i mai ajungă loc domnului Șor. S-ar putea întâmpla acest lucru în formula în care ar aduna toți transfugii lui și caii de la Filip care au trecut pe la Candu și au ajuns tot în grămada aceea.

Nu cred că PD-ul lui Filip își dorește alegeri anticipate, acum. Nu cred că nici partidul domnului Candu și oamenii care au mai rămas în jur își doresc aceste alegeri. Ei și-ar dori întinderea poveștii poate cumva să-l salveze pe Plahotniuc în patru ani de zile, să-l spele să-l curățe.

Cu regret trebuie să spun că oamenii care au muncit mult în ultimii ani din PPDA, nici acolo nu-și doresc alegeri anticipate, eu nu cred că domnul Năstase își dorește acest lucru pentru că dumnealui înțelege că nu va putea reedita rezultatul pe care îl are și nu va conta pe pozițiile care le-a avut vreodată”, a spus Munteanu.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: