image
Sursa foto: RTE

Troleibuzul turistic din capitală își modifică orarul de circulație; Care este noul orar

Directia generală economie, comerț și turism informează despre modificarea orarului troleibuzului turistic, odată cu trecerea la ora de iarnă.

Astfel, începând cu 06.11.2021, se suspenda două rute din programul troleibuzului turistic (10:00 și 18:00), iar circulația acestuia va fi organizata după cum urmează:

II rută: ora 12:00 (excursie în l. rusă);

III rută: ora 14:00 (excursie în l. engleză);

IV rută: ora 16:00 (excursie în l. română).

Startul — Arcul de Triuf

Orarul va putea fi modificat în funcție de fluxul de călători sau a modificărilor ce pot apărea în traseul turistic.

Capacitatea de îmbarcare în troleibuzul turistic va fi permisă în limita a 22 de persoane, așezate pe scaune, iar copiii până la 7 ani, în mod obligatoriu, urmează a fi însoțiți de un părinte.

Prețul pentru o călătorie cu troleibuzul turistic constituie — 30 de lei.

Lansarea Troleibuzului Turistic — Chișinău Sightseeing are drept scop promovarea obiectivelor turistice importante din orașul Chișinău, îndemnând astfel locuitorii și oaspeții capitalei să cunoască și să descopere istoria orașului, istoria străzilor și ale personalităților care au marcat evoluția neamului nostru.

Direcția generală economie, comerț și turism în comun cu Regia transport electric Chișinău monitorizează în continuare, fluxul călătorilor cu troleibuzul turistic și intervin, la necesitate, cu modificări ale orarului de circulație pentru a îmbunătăți serviciul prestat cetățenilor.

Proiectul este realizat de către Primăria Municipiului Chișinău în comun cu ANTRIM în cadrul Acordului de colaborare semnat în acest sens.

Noutăţile partenerilor

comentarii: